I söndags så började Dio på sin unghundkurs.

Det gick ganska bra, första halvan av kursen så var Dio ganska skällig och hoppig, men lugnade sig efter hand och var helt lugn mot slutet. Kommer förhoppningsvis att lugna sig snabbare nästa gång!

Jag har verkligen bestämt mig för att träna stenhårt med Dio nu tiden fram till utställningen i Sundsvall, så han inte sabbar sin första officiella utställning med att vara otålig… Tyvärr har jag jobbat över sent både måndag och tisdag så det har inte blivit så mycket träning som jag hoppats.. men jag ska verkligen försöka! =)

Fick även testa ett annat halsband på kursen. När jag tränar kör jag med läder stryp, men det svarar inte så bra, fick därför prova ett nylon stryp och det var mycket bättre, så nu blir det inköp av ett sådant!

Har tyvärr inga bilder från kursen då jag hade fullt upp med Dio =P