Får se om det fungerar nu… har haft problem med att komma in på administrationen för bloggen, och idag när jag äntligen kom in så skrev jag ett långt inlägg…som försvann när jag klicka på publicera…. men skam den som ger sig!

Den 7e september fyllde Dio 9 månader!
En lite magisk ålder då han nu är officiell i utställningssamanhang! Dvs alla resultat från officiella utställningar registreras hos SKK och blir sökbara för allmänheten på SKK´s hemsida! Så nu gäller det att få bra resultat! =)

Tyvärr blev det ingen vit herdehundsträff i helgen som det var tänkt. Men Dio och jag åkte ändå ner till Kramfors och miljötränade på stan. Det var en massa aktiviteter och uppträdanden. Bla så var Kramfors brukshundklubb där med ett stånd och uppträdde med klickerträning. Träffade Annica och hennes fina lilla Diva, och hon presenterade mig för flera trevliga instruktörer från Kramfors bhk, och anmälde mig och Dio till en unghundskurs som började i går.
Så nu är man medlem i Kramfors bhk =) hoppas att de är lite aktivare än Sollefteå. Fast jag kommer att fortsätta i Sollefteå också så länge =)

Som sagt är Dio anmäld till unghundkurs, den började i går med då var det bara för mattar och hussar, så för Dio börjar den den 25e =)
Instruktören för denna kurs är Annica Johansson, ägare till Dviatorpets kennel, http://www.divatorpets.se/ som föder upp just vit herdehund! =O)

Nu lite bilder:

Jag och Dio i Kramfors.

Dio på miljöträning.

Dio på miljöträning.

Vackra Dio!