Idag var Dio med matte till jobbet igen. Även denna gång fick han gå ut med en flicka. Sedan kom morbror Stefan och hämtade han så han fick vara i Forsmo några timmar och slapp sitta i bilen.

Kl 13.00 var det dags för återbesök hos veterinären, både ögon och öron såg bra ut, så nu är det bara för matte att hålla koll att det inte uppstår igen =) Tyvärr hade de ingen mätsticka för att mäta mankhöjd, så de fick jag hoppa över.

Efter veterinären åkte vi ner på stan, Dio var jätte duktig när vi gick på gågatan, trots att det var packat med folk! Kl 15 var det dags för anksim, då börja Dio trötna på värmen och försökte gräva ner sig i en rabbat bakom vår sittplats =P

Sen bar det av hemmåt. När vi kom hem fick vi ett glädjande mail från SVA, Dio har bildat antikroppar mot rabies! =) Vi behöver alltså inte börja om med vaccineringaen och han kan nu få pass =)

I morgon är det dags för utställning, spännande =)