I tisdags blev Dio 19 veckor, ca 4,5 månad! Han väger nu 20 kilo! Han är ca 56cm i mankhöjd.

I fredags den 15e lyfte Dio på benet för första gången när han kissa! =) Fast efter de har jag inte sett han göra de igen =P

Det händer inte så mycket just nu, vi har varit och tränat lite på klubben men annars håller vi oss mest hemma. Igår var Dio och Sessan ensamma hemma “på riktigt” för första gången. Tidigare har vi lämnat dem inne medans vi varit ute, eller i bilen medan vi stressat in på ica, men denna gång åkte vi på stan med hundarna hemma, 2,5 timme blev det och det gick bara bra. Kissat hade han gjort men inte tuggat på nått eller så. Han var även inne helt själv en stund på dagen när jag tränade spår med Sessan =)
Dio blir SUPER glad när man kommer hem igen.

Annars då….. Jo, det börjar bli vår! Den mesta snön är nu äntligen borta, gick fort sista veckan! Dio som älskar snö springer runt och söker reda på de lilla som finns kvar och lägger sig i de =) Inne tycker han även att de är varmt och lägger sig gärna nere i köket där de är svalare… får se vad han tycker om sommarvärme!?

Hundarna ute i vårsolen med husse.