I helgen var jag och Dio på en liten minisemeter till Trondheim!

Eftersom Peter jobbar där på veckorna tycke vi att det skulle va kul att anmäla Dio till en utställning där och hälsa på peter =)

Så på fredagkväll bar det iväg, ca 45 mil, men det är smala krokiga vägar så det tar tid att köra, särskillt i Norge! Nästan 7 timmar tog det, inklusive raster =) När vi kom fram var vi båda trött och less och gick genast och la oss i Peters husvagn.

På lördagen åkte vi omkring i Trondheim och kollade på alla mysiga hus och gator. Peter har jobbat här förut och den gången åkte jag dit med vår tidigare hund Gizmo och hälsade på. Då besökte vi en fästning som ligger mitt i Trondheim. Kristianstens fästning: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kristianstens_f%C3%A4stning
Så det gjorde vi även denna gång! Passade på att fota Dio lite =)

Dio med Trondheim bakom

Dio spanar ut över Trondheim

Tillbaka på campingen så ville Dio testa att bada i havet, men eftersom han skulle på utställning nästa dag tyckte matte att det räckte med att bada benen =)

Söndag morgon klev vi upp tidigt och åkte på utställning, mer om den i ett eget inlägg. Det gick bra och matte är mycket nöjd med resultatet.

Efter utställningen ville Dio återigen bada i havet. Men denna gång tyckte matte att det skulle vara lite drygt att åka bil i 7 timmar med en blöt hund, så det blev bara benen denna gång med =/

Sedan vilade vi lite i husvagnen innan vi skulle påbörja resan hem.

Medan matte och husse sov passa Dio på att fastna i flug-papper…..

Vilken tur att det var efter utställningen och inte före! För det där limmet är inte att leka med! =)

Trött Dio på väg hem!